بهترین ها دانلود عـکس. کلیپ.موزیک.برنامه و... آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ نويسندگان
- Java MIDP 2.0
شنبه 7 اسفند 1389برچسب: iPhone گوشی جدید Apple, :: 23:30 :: نويسنده : سعید
تمام کارهای گوشی جدید اپل با استفاده از صفحه نمایش لمسی آن انجام می گیرد و نکته ی جالب درباره ی این محصول جدید آن است که، زمانی که در حال صحبت با تلفن هستید و آنرا را در کنار گوش خود قرار داده اید حسگرهای حرارتی صفحه ی نمایش متوجه می شوند و خاصیت لمسی نمایشگر موقتا غیرفعال می شود تا کلیدی به اشتباه زده نشود.
این گوشی دارای یک صفحه کلید مجازی نیز می باشد که همانند صفحه کلید کامپیوتر است و شما به راحتی و با استفاده از انگشتان خود می تواند متن مورد نظر را تایپ کنید. محیط نرم افزاری iPhone نیز بسیار زیبا و کارآمد است.
Today, at Macworld 2007 Apple announced the long-awaited iPhone - a widescreen iPod, a mobile phone, a mobile Internet terminal, a digital camera and a portable PIM organizer all-in-one. Some of the most exciting features of the iPhone include the OS X it runs on and touchscreen control with multi-finger gestures with no need for a stylus whatsoever. Equipped with 4 or 8GB of integrated memory, the Apple iPhone has got more than the needed storage space to bring your photos, videos and music to life straight into your palm. It's much like iPod in that respect and features a large 3.5" touchscreen TFT display with a resolution of 320x480 pixels. But unlike an iPod it can take pictures with the integrated 2 megapixel camera. It even has an accellerometer which allows it to tell whether you are holding the device in landscape or portrait mode so that it can turn the display orientation correspondingly. And all that mobile virtuosity comes at the meager thickness of 11.6 mm. A quad-band GSM/EDGE mobile (sorry, no 3G/HSDPA support), the iPhone is a truly amazing smartphone that can not only make and receive calls, but can also store your contacts, tasks, notes, calendar events, etc., as well as synchronize them seamlessly with the PC. If that's not enough the device also has Wi-Fi (802.11b/g) and Bluetooth 2.0 support. Some sweet highlights of the device are the Proximity sensor, which turns the display off when you lift the iPhone to your ear, as well as the Ambient light sensor that automatically adjusts the display's brightness. The other strengths of this multimedia device are more or less Internet-oriented, since the iPhone offers exceptional web browsing capabilities thanks to the Safari web browser with integrated Google search plus the Google Maps application that can take you all over the world - unfortunately without a GPS receiver. The user experience can be further enhanced through the use of various widgets, well-known and loved by all users of the Mac OS X. Apple would be offering the iPhone to end customers in USA through the Cingular networks. Unfortunately, the device is expected to become commercially available in June 2007 only after it's approved by the FCC. Market availability in Europe is expected no sooner than Q4 2007, and as late as early 2008 in Asia. Initial pricing in Cingular networks will be 499$ for the 4GB model and 599$ for the 8GB one - both with a two-year contract.
اشاره : در خرید یک گوشی عوامل گوناگونی دخالت دارند که مهمترین آنها شکل ظاهری دستگاه میباشد. غیر از شکل و رنگ دستگاه مسلماً مواردی مانند دوربین، قابلیت پخش موسیقی و فیلم، بلوتوث، مادون قرمز و بهطور کلی توانایی فنی دستگاه، عامل مؤثری در خرید یک گوشی میباشد. در این مقاله قصد ندارم چگونگی خرید یک گوشی را توضیح دهم، بلکه به این مسئله خواهم پرداخت که اگر شکل ظاهری دستگاه را کنار بگذاریم و فقط به امکانات فنی گوشی توجه کنیم، چه بخشهایی باید مورد توجه ما باید باشند؟ به زبان سادهتر، پولمان را برای چه ویژگیهایی باید خرج کنیم؟ شبکههای تحت پوشش یکی از بخشهایی که کاربران ایرانی برای آن زیاد پول خرج میکنند، ولی اصلاً از آن استفاده نمیکنند یا استفاده کمی میشود، همین بخش است. شبکه موبایل ایران از نوع GSM است و در فرکانس نهصد مگاهرتز کار میکند. 6630 و N70 هر دو پوشش شبکهای یکسانی دارند و در باندهای 1900 و 1800، نهصد مگاهرتز GSM و شبکه نسل سوم UMTS کار میکنند. این پوشش وسیع اجازه میدهد تا در خارج از کشور نیز از این دو گوشی بتوان استفاده کرد.
صفحه نمایش مسلماً این بخش برای همه بسیار قابل توجه است. صفحه نمایش N70 و 6630 از فناوری TFT استفاده میکنند و ابعاد یکسانی دارند (208 * 176 پیکسل) اما قدرت نمایش رنگ در 6630 برابر 65 هزار رنگ و در N70 این عدد 256 هزار رنگ است. در مقیاس حقیقی وقتیکه این دو گوشی را کنار هم قرار دهیم، تصاویر در N70 واضحتر و پررنگتر دیده میشوند. البته این نکته وقتی مشهود است که شما دو دستگاه را کنار هم قرار دهید، اما در کارکرد معمول روزانه تصاویر 6630 به قدر کافی چشمنواز میباشند.
زنگ و موسیقی 6630 از سیستم 48 آوایی در مورد زنگهای MIDI استفاده میکند، ولی N70 در این بخش از 64 کانال برای تجزیه و تولید صدا بهرهمند است. اگر از فایل MIDI به عنوان زنگ استفاده کنید، N70 صدای نرمتر و گوشنوازتری را ارائه میدهد. البته به ندرت افرادی را میبینیم که وقتی گوشی از فایل MP3 به عنوان زنگ پشتیبانی میکند، فایلMIDI را به عنوان زنگ انتخاب کنند. بلندی صدا و کیفیت آن در هر دو گوشی چه در حالت MP3 و چه در وضعیت MIDI مطلوب است.
حافظه مقدار حافظه داخلی 6630 ده مگابایت و این مقدار در N70 برابر 35 مگابایت میباشد. هر دو گوشی درگاه حافظه DV RS-MMC دارند و در جعبه هر دو گوشی یک حافظه 64 مگابایتی وجود دارد.
سیستمهای ارتباطی هر دو گوشی دارای فناوریهای نسل دوم موبایل، سیستم GPRS کلاس 10 و EDGE هستند. و به علت پوشش سیستم UMTS، س نسل سوم موبایل نیز محسوب میشوند. هر دو گوشی سیستم بلوتوث دارند که در 6630 نسخه 2/1 و در N70 از نسخه دوم آن میباشد. هیچکدام از این دو گوشی دارای سیستم مادون قرمز نیز نیستند.
سیستم عامل سیمبیان سیستمعامل مورد استفاده در تمام اسمارتفونهای نوکیا میباشد. در 6630 از نسخه هشت این سیستمعامل با نسخه 2 رابط کاربری سری 60 استفاده شده است. در حالیکه N70 از سیمبیان نسخه 1/8 استفاده میکند. این مسئله خود توجیهکننده کار نکردن بعضی برنامهها روی این گوشیها میباشد.
دوربین 6630 مجهز به یک دوربین 3/1 مگاپیکسلی است که میتواند عکسهایی با حداکثر دقت 960*1280 پیکسل بگیرد. امکان فیلمبرداری با کیفیت QCIF توسط این دوربین وجود دارد. N70 دارای دو دوربین میباشد: دوربین اول که در پشت گوشی قرار دارد، دو مگاپیکسل است و عکسهایی با حداکثر دقت 1200 * 1600 پیکسل میگیرد. حداکثر کیفیت فیلمبرداری این دوربین (480 * 640) VGA میباشد. دوربین جلوی گوشی از نوع VGA بوده و در حقیقت برای تماسهای تصویری در شبکه نسل سوم موبایل طراحی شده است. مقایسه دوربین این دو گوشی با اینکه مگاپیکسل N70 بیشتر است، صحیح نیست، ولی هر دو عکسهای واضح و شفافی در قیاس با مدلهای همسطح خود ارائه میدهند.
باتری در 6630 از باتری Li-ion 900 mAh استفاده شده است. N70 نیز از همین نوع باتری، ولی با قدرت 970mAh انرژی میگیرد. زمان آماده به کار و مکالمه هر دو گوشی تقریباً نزدیک به هم میباشد که به علت مصرف بیشتر N70 با توجه به باتری قویتر آن میباشد. هر دو گوشی میتوانند سه ساعت مکالمه مداوم یا پنج روز حالت آماده به کار را جوابگو باشند.
جعبه وسایل در جعبه همراه هر دو گوشی وسایل مشابهی را خواهید دید. سیستم رابط USB، شارژر سفری، باتری، سیدی نرمافزار و هدست از جمله وسایل همراه N70 و 6630 هستند.
مقایسه کلی در ادامه بخشهای مختلف N70 و 6630 را بررسی کردیم و تفاوتهای آنها را مقایسه کردیم. بدنیست در یک جدول به صورت کلی تفاوتهای بین این دو مدل را مشاهده کنیم.
اشاره : تلفنهای سری 60 نوکیا در هنگام خرید و از همان ابتدا نیز قدرتمند است، اما خودتان هم میتوانید با اضافهکردن نرمافزار و برنامههای کمکی آن را حتی از قبل هم قدرتمندتر کنید. خواه شما در کار تجارت باشید یا یک کار آکادمیک، یا شاید هم از گوشی خود فقط به عنوان یک وسیله برای ارتباطات استفاده کنید، در هر حال در این مقاله نکات جالبی به دست خواهید آورد. در اینجا دو بسته نرمافزاری را معرفی میکنیم که امکان مشاهده اسناد Microsoft Office و فشرده کردن فایلها Zip (کردن) و بازکردن (UnZip) کردن آن ها را میدهند. مشاهده فایلهای آفیس روی گوشیهای هوشمند شهرت و محبوبیت نرمافزارهای مایکروسافت (مانند Word ،Excel و Power Point) بسیار قابل توجه است. مردم از این نرمافزار برای هر نوع تجارت یا حرفه آکادمیک، یا حتی سازماندهی مسائل داخل خانه خود نیز استفاده میکنند. شما نیز به آسانی میتوانید چنین اسنادی را روی گوشی خود حمل کنید. اما آیا بهتر نیست هنگامی که این اسناد را حمل میکنید، از آنها استفاده هم بکنید؟ میتوانید! در حال حاضر شما این اسناد را فقط روی گوشی خود حمل نمیکنید، بلکه از آنها استفاده نیز میکنید.
یک روش ساده برای نصب Quick Office برنامه را با Bluetooth ،IR ،USB یا یک ارتباط مستقیم به گوشی بفرستید و آن را از بخش Massageing پوشه inbox نصب کنید. پس از نصب این برنامه سه فایل اجرایی مجزا روی منوی اصلی ظاهر میشود (شکل 1). اگر زیاد از آنها استفاده میکنید، توصیه میشود آنها را به پوشه Tools یا پوشههای دیگری که در دسترستر هستند، انتقال دهید.
یک نمایشگر چیست؟ یک نمایشگر نرمافزاری اجرایی است که به شما اجازه میدهد یک فایل با فرمت مشخص را فقط نگاه کنید و امکان ویرایش ندارید.
مدیریت فایلهای فشرده فناوری فشرده کردنِ فایلها قسمت مهمی از پردازش اطلاعات را دربرمیگیرد. هر زمان که قصد فرستادن فایلهای بزرگ با ایمیل یا فرستادن آنها از کامپیوتری به کامپیوتر دیگر را داشته باشید، بهتر است آن ها را به فایلهای کوچکتر تبدیل کنید تا رد و بدل کردن آنها سریعتر صورت گیرد. ● با ابزار پیسی مانند WinZip فایلهای فشرده شده Zip را بسازید و سپس آنها را به وسیله ZipMan باز کنید و به گوشی خود انتقال دهید. ● فایلهای بایگانی فشرده شده را با استفاده از ZipMan روی گوشی خود بسازید و آنها را به کامپیوتر شخصی یا تجهیزات دیگر انتقال دهید.
6- Extract را انتخاب کنید. (شکل4)
7 - برای باز کردن همه فایلهای داخل بایگانی، گزینه All Files را انتخاب کنید. (شکل 5)
برای ساختن یک فایل Zip جدید روی گوشی خود، به روش ذیل عمل کنید:
شنبه 7 اسفند 1389برچسب:Sony Ericsson M600i, :: 23:14 :: نويسنده : سعید
سونی اریکسون M600 جزو گوشی های هوشمند ارائه شده توسط شرکت سونی اریکسون است که از جمله خصیصه های مهم آن می توان به صفحه کلید QWERTY ، پشتیبانی Wi-Fi و صفحه نمایش لمسی اشاره کرد. M600 با سیمبین 9.1 UIQ 3.0 کار می کند.
ساختمان M600 در دو رنگ سیاه و سفید ارائه شده است. M600 ابعادی معادل 107x57x15 میلی متر و وزنی معادل 112 گرم دارد. بدنه این گوشی همانند دیگر مدل های سونی اریکسون از جمله K750، از پلاستیک ساخته شده و پنل های کناری گوشی دارای فریم نقره ای رنگ هستند. در کل طراحی M600 ساده و زیبا به نظر می رسد. دکمه شروع کننده مرورگر وب در کناره سمت راست گوشی واقع شده اما می توان آنرا اختصاص به دیگر کاربردها نیز داد. در مقایسه با مدل W950، هیچ کلید دو جهته ای برای تنظیم میزان صدا وجود ندارد و به جای آن اسلات کارت حافظه از نوع MS M2 تعبیه شده است که دارای یک محافظ پلاستیکی است. در قسمت پایین M600 اتصال دهنده Fast Port جای گرفته و در قسمت بالای آن، کلید روشن/ خاموش کننده که برای تغییر پروفایل نیز از آن استفاده می شود و همچین پورت IrDA قرار دارند.
صفحه کلید ظاهر صفحه کلید M600 نسبتاً معمولی به نظر می رسد. اندازه کلیدها کوچک و فاصله بین آنها نسبتاً مناسب است. بر روی هر یک از دکمه ها دو نشانه حک شده که یکی در سمت راست و دیگری در سمت چپ نوشته شده و با فشار هر طرف، حرف حک شده روی آن ثبت می شود و برای تایپ کردن باید دقت کنید که دقیقاً کدام سمت را فشار داده اید. این نوآوری در کمتر گوشی هوشمندی به کار رفته است. البته این گونه طراحی صفحه کلید مزیت های زیادی دارد که از جمله آنها اختصاص نشان های کمتر برای هر کلید است و از طرفی هم معایبی دارد که ممکن است مکرراً دچار اشتباه شوید و نیاز به تمرین خواهید داشت. حکاکی عددی صفحه کلید M600 در مرکز هر کلید ایجاد شده است و در مدل مشکی رنگ این گوشی، به رنگ آبی می باشد. در اکثر مدل ها زمانی که می خواهید عدد وارد کنید تمام طرح بندی عددی بصورت خودکار فعال می شوند اما زمانی که مایل به وارد کردن اطلاعات متنی هستید، می بایست مسیر را بین طرح بندی ها تغییر دهید و این امکان با فشار بر روی Alt فراهم شده است. سرعت تایپ بواسطه این صفحه کلید نسبتاً بالا است حتی از یک صفحه کلید معمولی نیز سریعتر است. گذشته از تایپ بواسطه استفاده از صفحه کلید، کاربران امکان استفاده از روش تشخیص دستخط را نیز دارند که قابلیت ویرایش سه زبان را دارد. نور پیش زمینه صفحه کلید به رنگ سفید است و تقریباً در تمام وضعیت ها از لحاظ میزان نور، قابل تشخیص است.
صفحه نمایش صفحه نمایش M600، 2.6 اینچی و از نوع TFT با درجه وضوح QVGA (240x320 پیکسل) می باشد که 262 هزار رنگ را نمایش می دهد. نور صفحه نمایش در محیط باز و زیر نور خورشید کمرنگ نمی شود و تصاویر واضح و رنگ ها کاملاً قابل تشخیص هستند.
باتری باتری سونی اریکسون M600 از نوع Li-Pol با گنجایش 900 mAh (BST-33) است که تأمین کننده 340 ساعت حالت آماده و در حدود 7 ساعت و نیم زمان مکالمه می باشد. جایگاه سیم کارت نیز همانند دیگر مدل ها و در قسمت بالایی باتری قرار گرفته است. M600 دارای 80 مگابایت حافظه داخلی و اسلات کارت حافظه از نوع M2 می باشد. البته این مقدار حافظه داخلی تنها برای اکثریت کاربردهای گوشی کافی است و برای کاربرانی که علاقمند گوش دادن به موسیقی هستند کافی نیست به همین سبب باید کارت حافظه اضافی تهیه کنند. قابل ذکر است که حافظه RAM این گوشی نیز 64 در نظر گرفته شده است. انتقال فایل ها از طریق اتصال بوسیله USB ورژن 2، امکانپذیر شده است. در هنگام همسان سازی با یک PC، گوشی یک USB Mass Storage را شناسایی می کند بنابراین کاربر این اختیار را دارد که با هریک از فلدرها به فعالیت بپردازد. یکی دیگر اختیارات برای اتصال به PC بواسطه USB، روش Modem می باشد. سونی اریکسون M600 سه نوع روش برای نوشتن متن را ارائه می دهد: اولین روش، تشخیص دستخط است که در مقایسه با روش بکار رفته در سری P سونی اریکسون، تغییری محسوسی نداشته، دومین روش استفاده از صفحه کلید لمسی صفحه نمایش است و سومین روش استفاده از صفحه کلید استاندارد گوشی می باشد. دیکشنری T9 نیز برای سهولت در تایپ ارائه شده. قابل ذکر است که تمامی متون کاربردهای از پیش نصب شده قابلیت بزرگنمایی دارند.
پخش کننده موسیقی پخش کننده موسیقی M600 بسیار شبیه به مدیاپلیر استفاده شده در مدل P990 می باشد اما قابلیت های آن قابل مقایسه با مدل W950 نیست. این پخش کننده قابلیت پخش فایل هایی با فرمت های MP3، AAC، AAC+، E-AAC+، WAV و m4a را دارد و هیچ محدودیتی برای میزان بیت آنها وجود ندارد و کاربر می تواند بوسیله VBR فایل ها را نیز آپلود کند. قابلیت های پخش کننده M600 قابل مقایسه با دستگاه های واکمن معمولی است و در کل می توان گفت این یکی از مزیت های آن به شمار می رود. هدفون HPM-70 همراه با جک 3/5 میلی متری در پکیج گوشی وجود دارد که کیفیتی عالی دارد و یکی از بهترین ها در بازار به شمار می رود. یکی از مزیت های M600، پشتیبانی پروفایل A2DP بلوتوث است که امکان گوش دادن به موسیقی را بوسیله هدفون بلوتوث بی سیم برای کاربر فراهم کرده است. M600 فاقد کنترل کننده از راه دور برای کاربردهای موسیقی است اما هدست بلوتوث دارای دکمه های پخش، توقف و تغییر آهنگ ها را دارد. همه چیز معمولی و مناسب به نظر می رسد و از هدست های ساخت دیگر سازندگان نیز می توان استفاده کرد. کیفیت صدا قابل مقایسه با مدل های واکمن است اما از نظر توانایی هنوز نیز به پای مدل W950 نمی رسد.
دفترچه تلفن تمام محتویات دفترچه تلفن M600 بصورت معمولی سازمان دهی می شوند و جستجو در بین اسامی بواسطه نوشتن حروف ابتدایی نام شخص موردنظر صورت می گیرد. مرتب کردن اسامی به دو زبان مختلف انجام می پذیرد البته بهتر آن است که تمام محتویات را به یک زبان ثبت کنید. هر یک از محتویات شامل چندین شماره می شود که شماره ابتدایی بعنوان شماره قراردادی ثبت می شود. لیست معمولی شماره ها بصورت طومار افقی نمایش داده می شود که از این طریق کاربر می تواند از دیگر اطلاعات مانند آدرس ایمیل و ... نیز مطلع شود. دفترچه تلفن شامل چندین برگه فرعی است که اولین آنها منحصر به اطلاعاتی در مورد شماره، انتخاب دسته و گروه می شود، برگه دوم مختص اطلاعات در مورد تاریخ تولد، موقعیت، چندین آدرس و شرکت است، سومین برگه تنها منحصر به یادداشت می شود که به محتوی پیوست شده و برگه چهارم اطلاعات در مورد فرمان های صوتی و آهنگ زنگ شخصی را نمایش می دهد. عکس هایی که به اسامی دفترچه تلفن اختصاص داده شده اند، به چندین روش نمایش داده می شوند همچنین یک قابلیت برای عکس گرفتن با استفاده از دوربین در زمانی که یک محتوی را وارد می کنید وجود دارد. تمام عکس های گرفته شده در حافظه داخلی گوشی ذخیره می شوند. در کل خصیصه های دفترچه تلفن M600 خوب و برای کاربران رضایت بخش است.
پیام ها تمام پیام های دریافتی و ایمیل ها در یک فلدر به نام Inbox ذخیره می شوند. امکان ایجاد فلدر دلخواه و ذخیره پیام ها نیز وجود دارد. فلدر Inbox همه نوع پیام از جمله SMS، MMS و ... را در خود جای می دهد. امکان ارسال پیام تنها به یکی از شماره های دفترچه تلفن و یا تمام شماره ها و همچنین ارسال گروهی وجود دارد. زمانی که مایل به پاسخگویی به پیام هستید می توانید بین دو حالت SMS/MMS یکی را به دلخواه انتخاب کنید. از دیگر قابلیت های M600 پشتیبانی ایمیل (POP3/IMAP/SMTP/MIME/MHTML/PUSH MAIl) می باشد. تمام تنظیمات به راحتی صورت می گیرد و پیوست ها نیز به خوبی پشتیبانی می شوند که ابتدا آپلود و پس از آن ذخیره می شوند و قابلیت فرمت نیز دارند. قابل ذکر است که هیچ محدودیتی برای اندازه فایل ها وجود ندارد. از دیگر تنظیمات این قسمت، تعیین تعداد پیام های ذخیره شده در Inbox است. تقویم M600 تنها به صورت ماهانه و روزانه نمایش داده نمی شود بلکه روش هفتگی نیز دارد. در روش هفتگی دو ستون همراه با متناظر روز ها و رویدادها نمایش داده می شوند. تقویم بصورت ماهانه، روزها را نمایش می دهد و رویدادها بصورت جدول ظاهر می شوند. چهار نوع رویداد وجود دارد که عبارتند از: قرارهای ملاقات، یادآوری ها، سالگردها و رویداد های کل روز. تمام این رویدادها قابلیت تکرار دارند و می توان زنگ هشدار دهنده نیز برای آنها تنظیم کرد. ارسال رویدادهای تقویم به دیگر دستگاه ها بوسیله IrDA و بلوتوث امکانپذیر شده است. ساعت هشداردهنده گوشی نیز همانند مدل های قدیمی تر می باشد و قابلیت تنظیم چندین زمان هشدار و همچنین قابلیت تکرار را دارد.
خصیصه های اتصال اتصال بواسطه کابل: سونی اریکسون M600 دارای Fast Port است که کاملاً شبیه به مدل قبلی ساخت این شرکت می باشد. M600 دارای پشتیبانی کامل USB 1.0 است و در مقایسه با استانداردهای کنونی کمی سطح پایین به نظر می رسد. کپی اطلاعات به یک کارت حافظه، سریع ترین روش برای انتقال اطلاعات با حجم 512 مگابایت به بالا است و در حین کپی کردن، قابلیت پاسخگویی به تماس ها و یا استفاده از دیگر کاربردها را خواهید داشت. IrDA: سونی اریکسون M600 قابلیت ارسال و دریافت اطلاعات از دیگر دستگاه ها را بواسطه IrDA دارد. سرعت ارسال از 9.6 kbps تا 115.2 kbps می باشد و به خوبی پروتکل های IrOBEX 1.2، IRCOMM 1.0 و IrTRANP 1.0 صورت می گیرد. بلوتوث: بلوتوث M600 نسخه 1.2 می باشد اما مبتنی بر پروفایل های قرار دادی (File Transfer Protocol, Object Push, Headset, Handsfree, Dial Up) است. در کل در حدود 10 پروفایل توسط M600 پشتیبانی می شوند که استانداردهای آن شامل Serial Port Profile, General Object Exchange Profile و Generic Access Profile می باشد. از طریق منو می توانید به بررسی زمان اتصال، اطلاعات ورودی و خروجی، وضعیت اتصال و تعداد کاربردها بپردازید و همچین به اختیار خود اتصال را قطع کنید. دیگر خصیصه های M600 عبارتند از: ماشین حساب دارای کاربردهای معمولی است، ضبط کننده صدا که قابلیت انتخاب فرمت برای فایل های ضبط شده را دارد، MusicDJ، کرونومتر و شمارش معکوس. سونی اریکسون M600 مجهز به مرورگر وب Opera 8 است که یکی از بهترین نوع برای گوشی های هوشمند به شمار می رود. این مرورگر به دو روش استاندارد و landscape کار می کند و از کوکی ها نیز پشتیبانی می کند. میزان صدای زنگ ها پولی فونیک 40گانه به اندازه کافی بلند و به ندرت از دست دادن تماسی روی می دهد. قدرت لرزشی نیز در حد متوسط و به سبب باریکی ساختمان M600 بسیار خوشایند است.
سخن آخر موضوعات
پيوندها
تبادل
لینک هوشمند
|
||||||||||||||||||||||||
|